- PUBLICITAT -

 

Fotos: Partida jugada al trinquet de Castelló

Arranca el campionat autonòmic d’escala i corda al triquet de Castelló amb triomf dels equips del CPV Castelloner, l’equip de 3A format per Pepe, David i Javi, s’imposa a l’equip d’Alberic per 60-10 i se situa al capdavant de la classificació i l’equip de 3B format per Jesús, Edu i Carles, debuta a Moixent, imposant-se per 60-35.

Aquest cap de setmana passat comença una nova edició del campionat autonòmic d’escala i corda, un campionat amb un gran prestigi dins del món amateur de la pilota valenciana, més de 80 equips distribuïts en diverses categories es jugaran els títols.

PUBLICITAT

Després que l’any passat el CPV Castelloner obtinguera el títol a 3B Categoria enguany intentaran revalidar el títol en tercera categoria. El club castelloner compta amb dos equips en diferents categories, un juga en 3A i l’altre en 3B.

La primera jornada de l’equip de 3A va ser un derbi enfront de l’equip del CPV Alberic i va tindre lloc al trinquet municipal de Castelló el passat dissabte 7 de gener de 2023, a les 16.00 h, uns vells coneguts que ja s’han enfrontat en alguna ocasió i que l’equip de Castelló va ser molt contundent en durant tota la partida, imposant-se per 60-10.

Per altra banda, l’equip de 3B ha debutat aquest diumenge 8 de gener al matí a Moixent, imposant-se a Les Alcusses Moixent B per 35-60. Una nova aventura per a jugadors que ja saben que és alçar el trofeu de campions i lluitaran per tornar al més alt.

Equip de 3B format per Jesús, Edu i Carles,La modalitat Escala i Corda es juga en una pista rectangular amb una xarxa en el centre. L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb la mà de tal forma que l’oponent no puga retornar-la correctament. La pilota pot tocar el sostre i les parets de la pista, la qual cosa afegeix una certa dificultat al joc.

CN amb la pilota valenciana, amb el CPV Castelloner

- PUBLICITAT -