- PUBLICITAT -

 

CN | Associació de Comerciants de Castelló (ACC)

Els ciutadans de Castelló estaran encantats de sentir dir que la campanya “Castelló més bons que mai” torna amb més força. A partir del dilluns 4 de setembre, l’Associació de Comerciants de Castelló (ACC), en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló i la Conselleria de Comerç, posaran a disposició més de 400 bons, en un esforç per impulsar l’economia local i alleujar l’economia familiar.

La novetat d’aquesta edició és que els comerços de l’ACC que participen en la campanya no només proporcionaran les sol·licituds de targetes i atorgament de representació, sinó que també oferiran suport a clients i ciutadania en general a l’hora d’omplir aquests documents. Aquesta iniciativa busca facilitar l’adquisició de les targetes de la campanya, oferint un procés més àgil i senzill per a tots.

L’oferta és certament atractiva: per una inversió de 25 €, els ciutadans rebran una targeta de 50 € per gastar en els establiments adherits a la campanya. La llista completa dels comerços participants de l’ACC on es poden obtenir i omplir els documents necessaris es pot consultar ací baix.

PUBLICITAT

A més a més, la nostra companya Leo Cantero membre de l’ACC ens explica amb aquest vídeo que fer per obtindre la targeta!!!

 

No perdeu aquesta gran oportunitat per donar suport al comerç de l’ACC i com no també de gaudir d’excel·lents avantatges.

- PUBLICITAT -