- INFORMACIÓ -

 

Des de l’Ajuntament de Castelló i l’ACC (Associació de Comerciants de Castelló) informen que el xicotet comerç de Castelló té fins el 28 d’agost per inscriure’s a la campanya dels bons al comerç que, per primera vegada patrocina la institució amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç  i organitza el col·lectiu.

PUBLICITAT

Per a poder figurar en el llistat de comerços que participen en la campanya ‘Castelló més bons que mai’, és imprescindible que aquests establiments s’apunten a la iniciativa abans del dia 28 d’agost.

Per a poder participar en la campanya els propietaris dels comerços han de sol·licitar en aquest formulari, que volen adherir-se, on en el mateix formulari acceptaran que compleixen els requisits sol·licitats per l’Ajuntament de Castelló.

Picant ací podeu consultar les condicions de la campanya.

D’aquesta manera, la ciutadania Castellonera que adquirisca un bo podrà utilitzar-lo fins el 31 d’octubre. La persona consumidora adquireix una targeta a un preu de 25 euros, que pot canviar als establiments adherits per productes i serveis per valor de 50 euros, atés que el consistori aporta els altres 25 euros.

L’alcalde Òscar Noguera i la regidora de comerç Tere Fuster junt amb el president de l’ACC Salvador Perucho volen enviar un missatge d’ànim a tots els comerços de Castelló i els demanen que participen en la campanya ‘Castelló més bons que mai’.

Un dels objectius dels bons és impulsar les compres al comerç local i de proximitat ajudant en la mesura del possible a pal·liar les conseqüències econòmiques que ha tingut aquest sector, i ara agreujat més per la crisi energètica i inflacionista.

Aquesta és una iniciativa nova que de segur tindrà un gran èxit entre la ciutadania castellonera i esperem que participen molts comerços de Castelló.

Els establiments que complisquen les condicions de la campanya ‘Castelló més bons que mai’ i vulguen participar poden inscriure’s al formulari preparat per a la campanya picant ací.

Cal recordar que adquirint un bo de 25 € en tindràs 50 per a consumir als comerços adherits.

Aquesta nova iniciativa té l’objectiu de reactivar l’economia local i la idea naix de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló i té el suport de la Conselleria de Comerç, que invertiran 10.000 € en la campanya ‘Castelló més bons que mai’, aquesta té com a finalitat proporcionar als comerços un nou canal per a dinamitzar les vendes i captar nous clients, cal recordar que comprant al xicotet comerç fem més gran el poble.

Durant el mes de setembre i octubre s’emetran més de 350 bons, on la ciutadania pagarà 25 € i recollirà un bo de 50 € per invertir als comerços de Castelló adherits, aquesta iniciativa, que, de segur servirà per afavorir l’economia local i ajudar les famílies de Castelló a fer front a les seues despeses durant aquests dos mesos.

Aquesta campanya és possible al conveni firmat entre ACC (Associació de Comerciants de Castelló) i l’Ajuntament de Castelló amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç.

Seran beneficiaris d’aquesta campanya tant negocis associats a ACC com NO associats.

En uns dies des de l’ACC informarem la ciutadania del seu funcionament i com adquirir els bons.

La campanya està organitzada i dirigida per l’ACC – (Associació de Comerciants de Castelló), i es du a terme, GRÀCIES a tots els associats que agrupa l’ACC.

ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací