- INFORMACIÓ -

 

TRES PARTIDES PER A DECIDIR ELS CAMPIONS DE LA COPA CAIXA POPULAR DE RASPALL

PUBLICITAT

Les semifinals es disputen este divendres i dissabte a Piles i Bellreguard mentre que la final tindrà lloc el 29 d’octubre al trinquet del Genovés

Sols resten tres partides per a decidir un dels títols més rellevants de la temporada en la pilota d’elit, el de la Copa Caixa Popular en la modalitat de raspall. De moment en són quatre els equips que aspiren a tan preuat guardó, que en veritat han estat mereixedors d’arribar fins a este punt del torneig per la seua regularitat i nivell des que va començar la competició.

El trinquet de Piles acollirà este divendres dia 21 d’octubre la disputa de la primera semifinal que enfrontarà a l’equip de la Llosa de Ranes amb Ian i Brisca contra el d’Oliva de Salelles II i el castelloner Seve.

Els mèrits més immediats per a estar en esta eliminatòria són que Ian i Brisca van acabar líders del Grup A en completar-se la segona fase mentre que Salelles II i Seve han sigut segons del Grup B.

Però de poc val ja el que ha esdevingut en la passada ronda i fins i tot en l’anterior. El que importa ara és l’efectivitat a una partida i mostrar-se més encertats per a ser els primers en aconseguir cinc jocs.

Els dos equips han demostrat estar totalment capacitats per a passar a la final. La de la Llosa de Ranes és una parella amb pilotaris acostumats a guanyar títols, consistent darrere i amb molta capacitat de quinze davant. Ian posa en pràctica el manual i Brisca la inspiració; una conjunció que de moment està donant uns grans resultats.

En la formació d’Oliva, les responsabilitats estan més repartides. Ambdós pilotaris poden atacar o defensar per igual; ambdós peguen fort i en són tècnics. Salelles II està en procés d’evolució encara que en esta temporada ha fet un pas de gegant en la seua consolidació mentre que Seve torna a estar entre els millors després de recuperar-se d’una lesió important que es va produir en el passat campionat Individual.

La segona semifinal es jugarà este dissabte dia 21 d’octubre al trinquet de Bellreguard, en este cas amb l’equip del Genovés de Badenes i Tonet IV mesurant les seues forces davant el de Xeraco amb el castelloner Marrahí i Canari, que han sigut primer i segon respectivament del Grup B i del Grup A.

La de la Costera és una parella que clarament té la seua punta de llança en les mans de Tonet IV, el pilotari més determinant del raspall des de fa unes temporades. Ara bé, Badenes ha tingut molt a veure en la classificació per a les semifinals perquè, en la seua condició de gregari, ha aportat moltíssima seguretat al seu company i a l’equip.

En la dupla de la Safor apareixen dues de les figures més reputades del raspall que amb la Copa Caixa Popular han recuperat la seua condició de referents. Especialment Marrahí, que torna a ser el rest contundent i definidor que acostumava. Amb Canari, que probablement és el ‘mur’ més sòlid del raspall, l’acoblament està sent perfecte.

Els equips vencedors s’enfrontaran pel títol el dissabte 29 d’octubre al trinquet del Genovés.

- PUBLICITAT -