- INFORMACIÓ -

 

 

PUBLICITAT

Els Anells Ingràvids, un projecte de la Lira Castellonera from Ulisses Ortiz Badal on Vimeo.

Els Anells Ingràvids és un projecte de micromecenatge de la Lira Castellonera amb dos horitzons: el Certamen Internacional de Bandes de València i un apassionant viatge a l’illa de Jeju (Corea del Sud) on la banda de música de Castelló participarà en un altre certamen internacional, el més important d’Àsia.

Bon dia amigues i amics!!

M’agradaria que per favor, dedicareu uns minutets a veure el vídeo que us adjunte, per a tots aquells que encara no sabeu ben bé què és el projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS.

Des de gener de l’any passat estem treballant en ell amb molta ilusió i voldríem convèncer a cada persona del poble per a ajudar-nos a complir-lo.

Amb la Lira viatgem 80 persones a un dels festivals més reconeguts del món, on ens han convidat a participar, l’illa de Jeju a Corea del Sud. Serem la primera banda espanyola que hi participa i serà un fet històric del que podreu participar comprant un llibre (25€) on cadascú que col·labore, apareixerà al llibre, noms i cognoms, com a reconeixement de l’ajuda realitzada i deixa forma passar a ser part de l’història de la banda i de la societat del nostre poble.

Si necessiteu més informació me podeu cridar o escriure, estaré encantat de contar-vos esta apassionant aventura.

Moltes gràcies
Carlos Benetó Grau

www.elsanellsingràvids.com

- PUBLICITAT -