INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Després d’aconseguir el ple de victòries durant la passada jornada del campionat Autonòmic de raspall, els equips de 1a, 4a B i juvenil del CPV Castellonense, han aconseguit a falta de dues jornades el primer gran objectiu de la competició, classificar-se per a les semifinals de les respectives categories que es disputaran els cap de setmana del 16 i 23 de novembre.

Equips del CPV Castellonense i de l’Alqueria d’Asnar de 4a B

Com a primers classificats i amb el segon lloc assegurat, l’equip de primera categoria format per Ricard i Guillem Sentandreu, sols es queda una jornada per disputar a Gavarda el cap de setmana del 8 de novembre, on voldran aconseguir la victòria per a intentar classificar-se en primera posició i disputar les semifinals contra els quarts classificats del mateix grup.

Amb el mateix calendari que el de primera categoria, l’equip juvenil amb Dorian i Adrian, es troba en tercera posició del seu grup i tindrà a l’abast assegurar aquesta posició contra l’equip juvenil de Gavarda, també durant el pròxim cap de setmana.

Equip de la Vall i del CPV Castellonense

Per últim en 4a B, l’equip format per Edu, David i Poveda, a falta de dues jornades es mantenen invictes del grup 2 i han assegurat així la primera posició, per enfrontar-se en semifinals al segon classificat del grup 1. Mentrestant, aquest dissabte a les 19.00 h, l’equip disputarà la penúltima partida de fase de lligueta al trinquet de l’Alqueria d’Asnar i intentarà així continuar la bona ratxa en la competició.

- PUBLICITAT -