- PUBLICITAT -

 

Un viatge professional que reflecteix dedicació, esforç, i una passió incommensurable pel món de l’hostaleria.

CN | Aida

Nascut a Castelló, Eliseu Martí Espinosa va sentir des de molt jove la crida de l’hostaleria. Les seues primeres experiències professionals van ser al bar “Xaloc” de Castelló, on va començar a servir els primers clients amb un somriure sempre present. Paral·lelament, Eliseu va decidir apostar fort per la seua formació, cursant el Grado Superior en Hostaleria i Turisme a l’IES Guillen D’Alcalá de La Pobla de Farnals.

Eliseu Martí Espinosa

Les seues aptituds i dedicació van ser ràpidament reconegudes quan va ser seleccionat per realitzar les seues pràctiques a l’Hotel “Las Arenas” de València. En aquest prestigiós establiment, Eliseu va tenir l’oportunitat d’enriquir-se professionalment atenent una clientela internacional i ampliant així el seu domini d’idiomes.

PUBLICITAT

Després d’uns anys d’aprenentatge intens, el jove castelloner va decidir buscar noves oportunitats i aprofundir encara més en la seua carrera. Va posar rumb a Madrid, on es va unir a l’equip de l'”Only You Boutique Hotel”, situat a la vibrant plaça de Chueca. A Madrid, no només va perfeccionar la seua habilitat amb els còctels, experimentat amb begudes i ingredients que abans no havia combinat, i ateses les preferències dels clients, preparant així begudes exclusives, amb l’objectiu que aquests gaudisquen delectant els seus paladars de forma personalitzada, a més a més també va demostrar ser un líder innat, que va culminar amb la seua promoció com a cap de sector.

Però la seua trajectòria a la capital espanyola no seria permanent. Quan va sorgir l’oportunitat d’inaugurar l'”Only You Hotel Valencia” en l’edifici de l’antic “Hotel Astoria Palace”, Eliseu va veure una ocasió perfecta per tornar a les seues arrels. La direcció de l’hotel va reconéixer el seu talent i li va confiar el càrrec de Maître del nou “Gran Hotel Only You Valencia 5*”, situat a l’emblemàtica plaça Rodrigo Botet.

Eliseu Martí Espinosa és un clar exemple de com la determinació, l’educació i la passió poden conduir a cims inimaginables. Des del seu humil començament a Castelló fins a la direcció d’un dels hotels més luxosos de València, la seua trajectòria és sens dubte una inspiració. Des d’aquest digital, volem felicitar a Eliseu per la seua impressionant carrera i el seu compromís amb l’excel·lència en el món de l’hostaleria. Enhorabona, Eliseu!

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Eres un crack, qui eu habera dit, ara tant serio, en lo mogut q fores de xiquet, res una gran persona, Enhorobona.

Comments are closed.