- PUBLICITAT -

 

Recta final de la primera fase de les lligues CaixaBank – Trofeu Diputació de València, la segona ronda començarà a vilamarxant i el genovés

Les lligues encaren ja la recta final de la primera fase. Una vegada acabada esta ronda, l’equip que ocupe l’última posició en la classificació de cada modalitat quedarà eliminat i els sis restants accediran a la segona fase, on mantindran els punts aconseguits.

En la Lliga CaixaBank de raspall – Trofeu Diputació de València ja està clar que l’equip eliminat serà el representatiu de Castelló de Salelles II, Seve i Bossio, que es va quedar sense opcions de continuïtat en la passada jornada.

Seve de Castelló

Per a tancar la primera fase queden per disputar tres partides, les corresponents a la setena i definitiva jornada, que tindran lloc el divendres al trinquet del Genovés, el dissabte a la Llosa de Ranes i el diumenge de matí a Oliva.

PUBLICITAT

En la Lliga CaixaBank d’escala i corda, quatre són els equips implicats en la lluita per eludir la plaça eliminatòria: Dénia, amb Pere Roc II, Félix i Conillet, encara que les seues opcions de quedar-se fora són mínimes; a partir d’ací, els números apunten amb més perill a les formacions d’Almussafes, amb De la Vega, Pere i Bueno; Vila-real, amb Soro III, Javi i Hilari; i Montserrat, amb Marc, Jesús i Guillermo.

Marc de Montserrat

En la modalitat d’escala i corda queden quatre partides per a tancar la ronda en curs que es disputaran el divendres a Vilamarxant, el dissabte a Pelayo, el diumenge de matí a Dénia i el pròxim dilluns a la Pobla de Vallbona.

SEGONA FASE

La segona fase començarà el divendres dia 18 de febrer en les dues modalitats. En la Lliga CaixaBank de raspall – Trofeu Diputació de València el tret d’eixida tindrà lloc al trinquet del Genovés mentre que en la Lliga CaixaBank d’escala i corda la primera partida es disputarà a Vilamarxant.

El format de competició d’esta nova ronda serà idèntic al de la primera, de lliga de tots contra tots, però ara amb un equip menys per modalitat. En total es disputaran 5 jornades i un total de 15 partides.

Una vegada completada la fase, els quatre primers equips de la classificació de cada disciplina accediran a les seues respectives semifinals de manera que el primer classificat jugarà contra el quart i el segon contra el tercer.

LLIGA2

Els pilotaris eliminats quan concloga la primera fase disputaran la pròxima Lliga2, que no és una segona divisió sinó l’espai creat per a les primeres figures que no han tingut cabuda en la Lliga tot i estar en un gran moment de forma, i els joves amb millor progressió en la pilota d’elit. La competició començarà, probablement, la darrera setmana del present mes de febrer.

- PUBLICITAT -