- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN |  Electrodomèstics Agustí

Molts són els que es passen per la nostra tenda o ens criden preocupats per l’anunci de l’apagada de TDT que es produirà el 14 de febrer.

És per això que decidim crear este post i poder solucionar-vos tots els dubtes, us l’expliquem:

PUBLICITAT

Esta apagada serà 100% efectiva el 14 de febrer de 2024, que afectarà especialment als canals que no emeten en HD, és a dir que aquelles televisions més antigues que no puguen reproduir contingut en ALTA DEFINICIÓ no es podràn veure, això afecta a les pantalles del 2008 aproximadament.

Hi ha diferents solucions per a este problema: 

  • ADAPTAR LA NOSTRA TELEVISIÓ mitjançant un TDT T2 extern, però aquesta solució té els seus l’escassetat d’estoc per l’alta demanda i per la seua baixa fabricació ja que pràcticament ho donàvem per oblidat.. i el major inconvenient que nosaltres podem valorar és l’haver d’usar dos comandaments per a poder continuar veient la tv, un per a encendre, apagar i adaptar el volum, i un altre per a navegar pels canals, aquest inconvenient afectarà sobretot els més majors de casa.
  • RENOVAR LA NOSTRA TELEVISIÓ i gaudir d’una pantalla d’última generació, amb accés a internet (per a aquells que desitgen veure les seues sèries favorites a NETFLIX, HBO, PRIME, DISNEY ETC) i donar-li la benvinguda a l’ALTA DEFINICIÓ.

AIXÍ I TOT EL PRÒXIM 14 DE FEBRER TOTES LES TELEVISIONS DEURÀN DE SER SINTONITZADES DE NOU PER FER LA NETETJA DE CANALS NO FUNCIONALS

Des ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ animem a tots els que continuen tenint dubtes que contacten amb nosaltres o passen per la nostra tenda per a resoldre-les.

Recordem que per a aquells que vulguen renovar la seua televisió tenim PROMOCIÓ ESPECIAL fins al 16 de febrer de FINANÇAMENT DE TV SENSE INTERESSOS, perquè puguen fer la seua compra i pagar-la còmodament en 12 mesos sense pagar ni 1€ de més.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací