- PUBLICITAT -

 

Elecció de les FFMM 2024 diumenge 18 de juny

El diumenge 18 de juny a les 12.00 h, l’Auditori REX es convertirà en el centre de l’atenció de les falles i del poble de Castelló. En aquesta data i en aquest lloc emblemàtic, tindrà lloc la tan esperada elecció de les Falleres Majors de Castelló per a les falles de l’any vinent.

Fotos d’arxiu: Elecció Fallers Majors 2023

Seguint una tradició establerta fa uns quants anys, la sort determinarà quines seran les afortunades entre les representants que han estat proposades per les sis comissions del poble, tant d’infantils com de majors. Aquest càrrec de Fallera Major del poble és considerat un dels més importants i prestigiosos de les festes falleres.

Natàlia i Neus, les Falleres Majors del poble durant l’any 2023, tindran l’honor de treure les boletes de l’urna. Dins d’aquestes boletes es troba el nom de les joves que tindran l’oportunitat de convertir-se en les pròximes representants de les falles de Castelló.

PUBLICITAT
Fotos d’arxiu: Elecció Fallers Majors 2023

L’expectació i l’emoció estan a flor de pell, tant per a les candidates com per als assistents. Totes elles són excel·lents representants de les seues comissions i tenen el somni de poder portar les falles a la seua màxima expressió durant l’any venidor.

Una vegada es celebre aquesta emocionada elecció, tots ens traslladarem al pati de l’Obrera, on se celebrarà un vi d’honor. Aquest acte servirà per a commemorar la tradició de les Falles de Castelló, i serà un moment de convivència per compartir una estona amb les representants de les diferents comissions i amb tots aquells que estimen aquesta festa tan especial.

Per tant, recordem, tot el món faller i tot el poble de Castelló tenim una cita inoblidable el diumenge 18 de juny a les 12.00 h a l’Auditori REX. La decisió de les Falleres Majors del poble per a les falles del 2024 està a punt de ser revelada, i no podeu perdre-vos aquest moment tan esperat. Us convidem a viure aquesta experiència plena d’emoció i passió per les nostres tradicions. Us esperem!

- PUBLICITAT -