- PUBLICITAT -

 

El VI circuit Sub23 de raspall femení –Trofeu Fundació Trinidad Alfonso- s’inicià el passat dimecres al trinquet de Rafelbunyol i continua aquesta vesprada a Castelló.

Hui divendres 16 de juliol de 2021 a les 19 h al trinquet de Castelló es diputara la partida de pilota valenciana femenina que enfrontaran a Ana, CPV de Beniparrell i Fanni, CPV Beniarbeig El Verger contra Aida, CPV Beniarbeig El Verger i Myriam, CPV Alqueria d’Asnar.

El VI circuit Sub23 de raspall femení –Trofeu Fundació Trinidad Alfonso no té com a costum jugar-se en aquestes dates, a causa de la parada de les competicions en el mes de gener i febrer ha fet que aquesta es retarde fins a juliol.

També com a novetat, en aquest circuit ha disminuït el nombre de partides i d’equips, per així poder llevar càrrega a les participants que vénen d’una temporada molt ajustada jugant moltes partides de competició en menys temps de l’habitual.

Imatge d’arxiu del Trinquet Municipal de Castelló – Fotos Joanjo Puertos

Aquest circuit constà de quatre parelles i es jugà en els trinquets de Rafelbunyol (seu d’entrenament en la zona de València) i Castelló (seu d’entrenament en els mesos de calor de la zona de la Ribera Alta).

Els equips participants són:

– Victoria Díez (CPV Bicorp) i Natalia Argente (CPV Alcàntera – Càrcer)
– Ana Puertes (CPV Beniparrell) i Fanni Mas (CPV Beniarbeig)
– Aida Vila (CPV Beniarbeig) i Myriam Vidal (CPV Alqueria Asnar)
– Irene Badia (CPV Borbotó) i Mar Gimenez (CPV Bicorp)

Les actuals campiones del circuit són l’equip d’Ana i Joana, ja que varen véncer en la final de l’any passat, disputada a Alcàsser, a l’equip d’Aida i Nerea per un resultat de 25-20.

Imatge d’arxiu del Trinquet Municipal de Castelló – Fotos Joanjo Puertos

Vos esperem!!!

- PUBLICITAT -