- PUBLICITAT -

 

El trinquet de Castelló presencia un gran triomf dels castelloners Marrahí i Murcianet, amb Bossio al V Torneig Mancomunitats de raspall

Diumenge passat, el trinquet de Castelló va ser testimoni d’una jornada decisiva per a la ronda classificatòria del V Torneig Mancomunitats de raspall. En aquesta ocasió, l’equip de la Ribera Alta, format per MarrahíMurcianet i Bossio, va superar al trio de la Costera – la Canal de Navarrés, integrat per Moltó, Tonet IV i Raúl, amb un contundent resultat de 30 a 10.

PUBLICITAT

Els jugadors de la Ribera Alta van demostrar la seua superioritat en el trinquet, assegurant la seua posició en la final que es disputarà a Oliva el pròxim dissabte. Aquesta victòria els ha permés cedir el passatge a la final als representants de la Vall d’Albaida, compost per Vercher, Canari i Lorja.

La partida va començar amb una igualtat màxima entre els dos equips, però la dinàmica va canviar a favor de l’equip de la Ribera Alta. Marrahí i Murcianet van destacar particularment en aquesta confrontació. Els riberencs van aconseguir un val i 15 punts, mentre que l’equip de la Costera només va aconseguir igualar a deu punts.

L’equip de Moltó, Tonet IV i Raúl, que necessitava guanyar i deixar als riberencs amb deu jocs per a poder accedir a la final, no va aconseguir el seu objectiu. La situació va canviar dramàticament quan una pilotada blava acabà en el tamborí, permetent a l’equip de MarrahíMurcianet i Bossio encaminar-se cap a la victòria.

Després d’aquesta partida, els castelloners Marrahí i Murcianet, amb la seua agilitat i estratègia, van guiar al seu equip a una victòria convincent, la Ribera Alta ha augmentat la diferència en el marcador (20-10).

Així, la Ribera Alta es col·loca en primera posició amb nou unitats, seguida de la Vall d’Albaida amb set punts. L’equip de la Costera – la Canal de Navarrés, tot i les seues aspiracions, queda en tercer lloc amb cinc unitats. Finalment, l’equip de la Safor, format per Vicent, Brisca i José, tanca la classificació sense haver aconseguit puntuació en aquest torneig.

Amb tot, la Ribera Alta, amb la brillant actuació de Marrahí i Murcianet, assegura la seua posició per a la gran final d’Oliva. Ara resta esperar per veure si podran repetir la seua contundent victòria en aquesta darrera etapa del torneig.

Article relacionat:

Aixina sí

Ací baix teniu un grapat de fotos de la partida i si voleu veure l’àlbum complet, piqueu ací.

| GALERIA | V Torneig Mancomunitats de raspall – Marrahí – Murcianet – Bossio

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -