- PUBLICITAT -

 

El trinquet de Castelló acull les Finals Circuit Sub18 | Sub23 de raspall femení –Trofeu Fundació Trinidad Alfonso.

PUBLICITAT

El VI circuit Sub18 | Sub23 de raspall femení –Trofeu Fundació Trinidad Alfonso- es va iniciar al trinquet de Rafelbunyol i les finals es jugaran al trinquet de Castelló.

Imatge d’arxiu del Trinquet Municipal de Castelló – Fotos Joanjo Puertos

Demà divendres 30 de juliol de 2021 a partir de les 17.45 h al trinquet de Castelló es diputaran dues grans partides de raspall femení.

La primera partida es disputara a les 17.45 h, será la final Sub18 i enfrontara a:

La segona partida començara a les 19.00 h, será la final Sub23 i enfrontara a:

El VI circuit Sub23 de raspall femení –Trofeu Fundació Trinidad Alfonso no té com a costum jugar-se en aquestes dates, a causa de la parada de les competicions en el mes de gener i febrer ha fet que aquesta es retarde fins a juliol.

També com a novetat, en aquest circuit ha disminuït el nombre de partides i d’equips, per així poder llevar càrrega a les participants que vénen d’una temporada molt ajustada jugant moltes partides de competició en menys temps de l’habitual.

Imatge d’arxiu del Trinquet Municipal de Castelló – Fotos Joanjo Puertos

Aquest circuit constà de quatre parelles en Sub18 i quatre en Sub23, i es jugà en els trinquets de Rafelbunyol (seu d’entrenament en la zona de València) i Castelló (seu d’entrenament en els mesos de calor de la zona de la Ribera Alta).

- PUBLICITAT -