- INFORMACIÓ -

 

L’obra s’ha creat a partir d’una selecció de textos fusterians que reflexionen sobre el moviment cultural de la Nova Cançó

El tocadiscos de Joan Fuster és una proposta de teatre amb música coordinada per Pau Alabajos i el festival Barnasants sobre la figura del pensador valencià que forma part de la programació de l’Any Joan Fuster. L’obra tindrà lloc a Castelló al Teatre Ideal el divendres 7 d’octubre a les 20.00h.

PUBLICITAT

L’obra s’ha creat a partir d’una selecció de textos fusterians que reflexionen sobre el moviment cultural de la Nova Cançó. Conforma un trencaclosques de pensaments, aforismes i dissertacions que serveixen com a base per a una entrevista fictícia protagonitzada per Fuster i una jove periodista amb qui dialoga sobre el paper que van jugar Els Setze Jutges en la lluita antifranquista, sobre la importància de la Nova Cançó durant la transició democràtica i sobre qüestions socials, polítiques i culturals que afecten la nostra història recent.

Les cançons de Raimon, Lluís Llach, Maria de la Mar Bonet, Ovidi Montllor, Al Tall o Pi de la Serra, al·ludides durant l’entrevista, conformen la banda sonora de l’espectacle, que interpretaran cantautors i cantautores nascuts després del 1975. Feliu Ventura, Mireia Vives, Sandra Monfort i Pau Alabajos canten en directe alguns dels himnes més simbòlics de la generació predecessora i reten homenatge a Joan Fuster en el centenari del seu naixement.

El tocadiscos de Joan Fuster està interpretat per l’actor Alfred Picó i l’actriu Lara Salvador, i sol comptar amb els músics Laura Navarro, Enrique Jerónimo Gus, Adriana Sena, David Barberà i Laura Rausell. La direcció escènica de l’espectacle va a càrrec de Gabi Ochoa, amb la direcció musical de Pau Alabajos i la producció executiva de Barnasants. La cartelleria de l’espectacle ha sigut creada pel dissenyador Cesc Roca.

- PUBLICITAT -