- PUBLICITAT -

Aquesta edició ha comptat amb la participació de la Coral Polifònica Sant Pere de Catarroja i el Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló.

El Teatre Ideal de Castelló va acollir el passat 27 de maig la XV edició de la Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals, que varen comptar amb la presència de la Coral Polifònica Sant Pere de Catarroja i el Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló, Coral i Cor dirigits per Miguel Pons García.

El Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló, va estar actuant el dia anterior a Catarroja així com a altres llocs que contínuament participa amb l’objectiu de compartir experiències i coneixements musicals amb altres agrupacions.

PUBLICITAT

Veïns i veïnes del poble de Catarroja i de Castelló van omplir gran part del Teatre Ideal, els quals varen poder gaudir d’un espectacle musical ple de tradició i diversió per a tots els públics.

A més, l’acte va servir per fer entrega de la nova insígnia d’or i plata del Cor en agraïment al President de la Coral Polifònica Sant Pere de Catarroja, al Rector de Castelló Álvaro Armengol i al President de Jubilats Alejandro Peciña.

La campanya està pensada pequè es realitzen concerts d’intercanvi entre diferents col·lectius artístics.

Després de catorze anys d’existència del programa d’Intercanvis Musicals creat per la Federació de Societats Musicals (FSMCV) i l’extint Institut Valencià de la Música (IVM), les demandes dels músics valencians sobre l’ampliació del mateix s’han vist satisfetes un exercici més, aquesta campanya uneix, músics pertanyents a les bandes i orquestres de música, cantants de cors, dolçainers, tabaleters, integrants de grups de dansa, etc.

L’objectiu d’aquesta campanya és la realització d’un programa de concerts d’intercanvi que es realitzarà per parelles entre agrupacions de les quatre federacions participants i que portarà la música i la cultura valenciana a tots els racons del País Valencià.

Enhorabona al Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló per la seua tasca i endavant!

Picant ací podreu veure totes les fotos del concert.

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -