- INFORMACIÓ -

 

L’Ajuntament de Castelló mitjançant la Policia Local informa que ha realitzat un estudi de la situació que està Castelló en qüestions de soroll i la velocitat de ciclomotors i a causa del resultat iniciarà una campanya de conscienciació, control i actuació per a minimitzar la problemàtica que tenim, es prestaran especial atenció no sols al soroll i la velocitat també a les possibles conduccions temeràries i altres comportaments que puguen posar en perill la seguretat dels usuaris de la via publica.

PUBLICITAT

L’Alcaldia conjuntament amb la Policia Local de Castelló han acordat les següents mesures:

Informar i conscienciar que aquest problema no se soluciona denunciant-los, a parer nostre hem d’insistir amb el diàleg i la conscienciació perquè els joves de Castelló arriben per ells mateixos a ser capaços d’anar a la velocitat recomanada i així el soroll serà molt més lleu, a més que per motius de seguretat és en benefici per a ells.

Si açò no és possible, durant les pròximes setmanes, començarem una campanya d’immobilització d’aquells ciclomotors en els quals s’haja manipulat alguna de les peces originals del ciclomotor, és a dir que no complisquen amb les característiques homologades per la marca, per tant el vehicle serà traslladat al taller i no podrà eixir sinò compleix amb la normativa adequada.

Cartell campanya ciclomotorss 2020

Sabem que aquestes mesures són un poc dràstiques però entenem que la situació és molt perillosa tant per als conductors com per als vianants.

Aprofitem per a recordar que la velocitat a tot el nucli urbà és de 30 km/h., a més a les zones on està el senyal de zona de vianants, la prioritat la té el vianant, el que ha d’esperar-se i no fer sonar el clàxon és el vehicle.

També aprofitem l’ocasió per a recomanar la bici per menejar-se pel poble, que sempre ha sigut un mitjà de transport molt utilitzat per tots i totes des de fa molts anys i ens agradaria tornar a recuperar.

Moltes gràcies per la comprensió i entre tots i totes farem de Castelló un poble més sostenible i més agradable per a les persones.

 Policia Local de Castelló

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Espere que es controle tambe per la nit i que es prenga en serio de una vegada, perqué no hi ha dret de no poder descansar, sobretot de nit

Comments are closed.