- PUBLICITAT -

 

La Junta Local Contra el Càncer de Castelló organitzadora del sopar solidari 2019 que se celebrarà demà dissabte 14 de setembre de 2019 informa que el sopar no es farà al Parc de l’Estació com estava previst, per les inclemències meteorològiques han decidit fer-lo dins del Mercat Municipal.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Castelló per les facilitats donades per fer el sopar en un lloc cobert, així com a totes les empreses i comerços del poble que hi han col·laborat fent les seues aportacions a la Junta Local Contra el Càncer de Castelló.

PUBLICITAT

Tot el que es recol·lecte serà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública que fa 64 anys que està en la lluita contra el càncer. L’AECC integra malalts, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en més de 250 projectes a tot l’Estat espanyol.

Joanjo Puertos

Junta Local Contra el Càncer de Castelló

- PUBLICITAT -