- INFORMACIÓ -

 

El sol no serà molt condidor

PUBLICITAT

Hem recuperat el sol, però el que no es recuperaran seran les temperatures, que aquesta passada nit han tornat a baixar i les màximes tampoc pujaran gran cosa. Només veurem núvols al nord, on fins i tot podria escapar-se alguna gota i alguna boleta de neu sobre els 400 metres.

Al sud i al centre del País Valencià farà més sol, tot i que serà poc condidor perquè les temperatures no superaran els valors d’ahir.

Demà divendres, amb cel un poc més cobert, l’ambient encara serà un poc més fred. Baixaran lleugerament les temperatures nocturnes i les diürnes també es ressentiran un o dos graus. Els núvols podran deixar bloquets de neu, però pense que no arribaran a enfarinar les muntanyes.

Dissabte el gregal tornarà al sud, alçant de nou a mar i portant núvols que a la costa deixaran pluges i neu per damunt dels 500 metres.

Diumenge encara quedaran núvols al sud, però les precipitacions i la neu que puga caure seran anecdòtiques, i dilluns començarem la setmana amb més sol i temperatures un poc més altes (o no tan baixes).

En dies com els de hui, un amic meu diu que el sol treballa poc, però en qualsevol cas no oblideu gaudir del dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -