- PUBLICITAT -

 

La Festa de la Primavera, oberta a tot el poble, posa el punt final a una setmana molt activa al Severí

Durant tota la setmana, els alumnes del centre poden gaudir de l’exposició “Com es fa un llibre” que l’AFA ha instal·lat a la biblioteca gràcies a la Fundació Bromera.

Dimecres de vesprada, tot aquell que estiga interessat, podrà assistir a la xarrada formativa sobre PREVENCIÓ D’ABUSOS EN XIQUETS, XIQUETES I ADOLESCENTS, que organitza l’AFA i que té l’accés lliure per a socis i amb un donatiu de 2€ per als no socis.

Divendres de vesprada, a partir de les sis, el centre obri les portes a les famílies interessades a matricular els seus fills i filles per al curs que ve. No perdeu l’oportunitat de descobrir tot el que el Severí ofereix!

PUBLICITAT

La setmana culmina dissabte, amb la Festa de la Primavera, una festa oberta a tot el poble al pati de l’escola. 

En primer lloc coneixerem els “Projectes que traspassen les aules” amb els quals aprenen i gaudeixen els xiquets i xiquetes de Castelló.

Tot seguit, nombroses associacions del poble han volgut col·laborar amb la comunitat educativa en la festa i han preparat tallers, jocs, demostracions esportives i activitats de tot tipus perquè tots passem una vesprada d’allò més divertida.

La festa conclourà amb una actuació del Grup Trobada a la qual seguirà el concert per a públic familiar del grup La Terreta.

Per l’escola pública, l’escola de tots! Entre tots i totes farem el Severí que volem!

AFA CEIP Severí Torres
Som la llavor

- PUBLICITAT -