- INFORMACIÓ -

A l’hivern de 2023 li queden només quatre dies que coincideixen amb la recta final de les Falles.

Després d’uns dies de molta calor, l’oratge s’ha ajustat al que toca. Els dies van allargant, les nits van sent més curtes i això es reflecteix en l’oratge que presentarà característiques primaverals les pròximes hores i dies.

PUBLICITAT

Hem recuperat temperatures més pròpies per l’època. Ha refrescat a la nit i no fa tanta calor al centre del dia. No fa tanta calor com fa uns dies ni farà el fred de l’any passat

L’oratge de hui serà molt semblant al d’ahir: domini del sol i temperatures fresques a la nit i també al centre del dia. Amb temperatures més altes a les comarques del centre i de ponent que a les de la franja costanera.

L’arribada i el pas d’un xicotet front demà divendres des de l’interior de la Península deixarà el cel més cobert, però tindrà poca incidència en les temperatures.

A la costa el vent continuarà bufant de xaloc, però al sud i per l’interior bufarà del sud-oest per influència de les baixes pressions que podem identificar a l’Atlàntic.

Més núvols i temperatures lleugerament més baixes al centre del dia. Però de pluja res de res.

Dissabte augmenta la probabilitat de precipitacions, perquè de vesprada es formaran ennuvolades al nord i per l’interior que de forma puntual podrien tocar entrada la vesprada el litoral de la Plana i el Maestrat, però no ens ha de preocupar massa, ja que en qualsevol cas serien pluges dèbils i de curta durada, passatgeres.

Diumenge, per al Magdalena Vítol i per a la «Cremà» de les Falles no descarte que de forma molt puntual i intermitent puga arribara a escapar-se alguna gota, però pense que tampoc farem servir els paraigües.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací