- PUBLICITAT -

 

Segons publica la revista de l’Ajuntament de Castelló ‘El Miragall’

El 5 de gener torna la cavalcada de Reis a Castelló

Dins del seu llarg viatge, els Reis d’Orient faran parada a Castelló el proper dimecres 5 de gener per repartir els regals a totes les xiquetes i xiquets.

La Comitiva Reial eixirà a partir de les 17.30 h des de la Plaça de l’Ajuntament de Castelló i avisarem a tothom de la sortida de Ses Majestats amb un castell de focs artificials.

PUBLICITAT

Aquest any, Melcior, Gaspar i Baltasar faran el recorregut pels carrers de Castelló muntats a cavall i acompanyats de batucada, inflables gegants, playmòbils i personatges de Disney.

Així mateix, cal comunicar que a causa de l’actual situació sanitària, no es farà la tradicional recepció a l’Estació ni tampoc el parlament final al balcó de l’Ajuntament. D’altra banda, per evitar possibles aglomeracions, demanem a la ciutadania que consulte el recorregut per poder gaudir de la cavalcada en un dels punts de pas. A més, per garantir la seguretat de tots els assistents preguem que no es seguisca la cavalcada.

Imatge plànol recorregut

A més a més, per tal de que tots els xiquets i xiquetes puguen veure millor als Reis, la Comitiva Reial farà unes xicotetes parades a l’Església, a la Plaça del País Valencià, a l’Ermita, i a l’Ajuntament. D’aquesta manera, els tres Reis d’Orient faran el recorregut de forma tranquil·la perquè des de qualsevol punt els més menuts i menudes puguen gaudir d’aquesta vesprada màgica.

Recordem també que per evitar aglomeracions, no es repartiran joguets en acabar la cavalcada. Però, sí que es donaran caramels a les persones que estiguen a les places i voreres esperant la Comitiva.

Finalment, volem convidar a totes les xiquetes i xiquets, que al pas del Rei per les seues cases, canten la cançó del “Senyor Rei jo estic açí”, perquè Ses Majestats, agafen forces per repartir tots els regals a la Nit de Reis.

De nou, demanem la màxima responsabilitat a tota la població, ja que el fet de que aquesta cavalcada siga un èxit i una il·lusió per als nostres menuts, depèn de les actituds que adoptem totes i tots com a ciutadania.

- PUBLICITAT -