- PUBLICITAT -

 

Els Reis d’Orient faran parada a Castelló el dijous, 5 de gener de 2023 per repartir els regals a totes les xiquetes i xiquets.

La Comitiva Reial eixirà al voltant de les 17.30 h des de la plaça de l’Ajuntament de Castelló, la cavalcada dels Reis d’Orient és una tradició que se celebra en molts llocs de món per commemorar de la visita de les seues majestats a Jesús després del seu naixement.

PUBLICITAT

Segons ens conten aquest any, Melcior, Gaspar i Baltasar faran el recorregut pels carrers de Castelló muntats a cavall i acompanyats de batucada, inflables gegants i personatges de Disney.

D’aquesta manera, els tres Reis d’Orient faran el recorregut per alguns carrers de Castelló perquè des de qualsevol punt els més menuts i menudes puguen divertir-se en aquesta vesprada especial i màgica.

Aquesta cavalcada és una oportunitat única de veure a Melcior, Gaspar i Baltasar en persona i de gaudir d’una vesprada de diversió i alegria amb amics i familiars.

CN amb la cavalcada, amb la visita dels Reis d’Orient!

CN és un mitjà digital, privat i  independent, d’informació, opinió i participació del poble del Castelló més llarg que redó.

- PUBLICITAT -