- PUBLICITAT -

 

El Partit Socialista de Castelló ha presentat una nova proposta amb l’objectiu de donar suport i impulsar les necessitats i les inquietuds dels joves. L’objectiu de la proposta del PSPV-PSOE és crear un espai específic per als joves, que pretén ser un lloc de trobada, aprenentatge i participació per a aquesta important part de la societat.

A més a més, aquesta iniciativa per a crear un espai físic dedicat exclusivament als joves, on puguen expressar-se lliurement, compartir idees, participar en activitats i trobar recursos per al seu desenvolupament personal i social.

Amb la proposta de crear un espai dedicat als joves, el PSPV-PSOE busca generar un entorn favorable per a la participació activa i el desenvolupament integral de la joventut. Aquest espai proporcionaria suport, recursos i oportunitats perquè els joves puguen créixer, expressar-se i construir el seu futur amb confiança. Amb aquesta iniciativa, el PSPV-PSOE posa de manifest el seu compromís amb les necessitats i les aspiracions dels joves i la seua voluntat.

Amb tu, fem que passe!

- PUBLICITAT -