- PUBLICITAT -

 

El pròxim 4 d’abril de 2023 a les 19.00 h al pati de l’obrera, tindrà lloc una xarrada informativa organitzada pel PSPV-PSOE de Castelló per informar sobre la creació d’una comunitat energètica a través de la instal·lació de plaques solars.

PUBLICITAT

A l’esdeveniment intervindran l’alcalde de Sumacàrcer, David Pons, i la candidata a l’alcaldia de Castelló, Horte Gómez, els quals oferiran la seua visió i experiències sobre l’energia renovable.

L’objectiu de realitzar instal·lacions de panells solars amb format de comunitat energètica és generar-la verda per beneficiar-se d’una energia més sostenible i econòmica. A més, aquesta iniciativa també pretén reduir l’empremta de carbó i fomentar l’ús de fonts d’energia netes.

El PSPV-PSOE de Castelló està compromés amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, i aquesta xarrada informativa és una de les accions que estan portant a terme per promoure la creació d’una comunitat energètica al poble.

S’espera que la xarrada informativa siga un èxit i que sumen més persones a aquesta iniciativa, convertint-se així en un exemple a seguir per a altres pobles i promovent un futur més sostenible i net.

- PUBLICITAT -