- INFORMACIÓ -

 

Ahir va fer 4 anys que tan sols amb un clic, el projecte que naix a Castelló PilotaViu connecta, coordina, i cohesiona a través de la xarxa tots els aficionats a la pilota d’un esport tan pròxim i tan peculiar com és el nostre.

PUBLICITAT

Durant tot este temps, PilotaViu ha vertebrat de dalt a baix de la nostra geografia més pròxima tot un país de pilota, conscients que era una tasca que estava per fer i que únicament nosaltres, la gent de la pilota, érem qui la podia fer possible.

Escoles i clubs de pilota amb els seus ajuntaments, aficionats i professionals de totes les modalitats, han col·laborat compartint a les pàgines de PilotaViu la informació puntual i han donat sentit al contingut del diari, col·laborant amb les seues opinions. S’han publicat a la xarxa els esdeveniments diaris de raspall, escala i corda, galotxa, frontó, llargues, frare, pilota grossa, màdel… i cada dia s’han actualitzat agendes de partides i campionats i els seus resultats.

Durant quatre anys s’ha col·laborat amb nombrosos mitjans de tots els àmbits i, juntament amb ràdio Godella, els programes Colp a Colp i el Joc del Poble han informat els aficionats també a través de la ràdio.
S’ha creat un apartat de recursos didàctics de necessària referència.

S’ha eixamplat la cultura de la pilota amb documents gràfics, articles, reportatges i entrevistes que hui formen ja part d’un arxiu patrimonial fins ara dispers, recollint-lo en una sola adreça digital.

La tasca mampresa per PilotaViu fou reconeguda ben aviat amb el Premi Durà el 2015 per la Penya Pilotaris Amics del Puig, més tard va arribar el reconeixement de la FPV al millor mitjà del 2017, el passat mes de juny rebérem el reconeixement de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona per la tasca de difusió de la pilota valenciana i el darrer dijous el Premi al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València.

La vostra col·laboració, participació i reconeixement a la tasca festa ha anat indicant que eixe és el camí. És a tots vosaltres, col·laboradors, patrocinadors, lectors… a qui més cal agrair la realitat d’este projecte de la qual heu sigut els veritables actors i protagonistes. Vosaltres ens heu animat per continuar endavant i fer-ho possible durant tot este temps.

El projecte castellonera PilotViu vol ser el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

PilotaViu.com

- PUBLICITAT -