- PUBLICITAT -

 

El dos projectes digitals castelloners dedicats a difondre l’esport de la Pilota Valenciana, PilotaViu.com i Pilotadidàctica.com han col·laborat amb assessorament i amb l’aportació de material didàctic en el primer joc de pilota valenciana per a dispositius mòbils. L’APP, que s’anomena Trinquet, es va presentar fa unes dies a l’Aula Capitular del Centre del Carme de Cultura Contemporània.

PUBLICITAT

El joc és una iniciativa de l’empresa Caironat i compta amb la col·laboració de nombroses empreses i institucions. És gratuït i es pot descarregar a iOs i a Android. El joc, ambientat al Trinquet de Pelayo amb motiu del seu 150 aniversari, permet jugar una partida o campionat, aporta material formatiu sobre la història, el lèxic, el reglament, etc., i també dona l’opció de fer una prova de coneixements de l’esport.

El joc permet jugar una partida de pilota amb 10 jugadors històrics i també un personalitzable, home o dona. També permet fer diverses configuracions del joc: individuals, parelles, trios, partida ràpida o campionat, etc.

Recordeu és gratuït i es pot descarregar a iOs i a Android.

PilotaDidàctica.com

- PUBLICITAT -