- PUBLICITAT -

Comencem la setmana amb els paraigües a la mà

CN | Jordi Payà

Encetem una setmana en què l’oratge juga un paper fonamental.

Des de divendres tenim el País Valencià a vessar de madrilenys que venen a la recerca del sol i del ‘caloret‘… i notaran els efectes del ponent.

Una amiga que viu a Madrid sempre se sorprén quan ve per ací i nota com se les gasta el ponent: allà arriba fresc i deixa pluges i no acaba d’entendre que ací no ploga i acabe fent calor.

La setmana comença fresca, gris i fins i tot plujosa, però no tardarem a notar com el ponent vol ser de nou el protagonista de la setmana.

PUBLICITAT

La pluja potser no serà molt intensa, però durant bona part del dia estarà plovent i a les terres de l’interior i del nord els registres de precipitació podran superar és 10 litres per metre quadrat. A migdia s’obriran clars que afavoriran el creixement de nuvolades i que puga acabar quallant alguna tronada de vesprada.

Però la pluja no tindrà continuïtat perquè durant la matinada de dilluns a dimarts notarem com comença a deixar-se sentir el ponent i comencen a escampar els núvols.

Demà dimarts el ponent farà córrer els núvols que només tindran opció de deixar ruixats dèbils per l’interior on la cota de neu quedarà al voltant dels 1.400 metres.

Dimecres el ponent bufarà amb força i les temperatures pujaran de forma notable superant els 20 graus a la costa i els 10 graus per l’interior.

Dijous es deixarà sentir el llebeig. La nit serà més càlida i a migdia farà calor amb màximes de 25-27 graus al centre i a la costa, i Divendres Sant també vindrà determinat pel vent del sud-oest que deixarà les temperatures en valors suaus i pel pas de núvols que només deixaran alguna gota al nord i per l’interior.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací