- PUBLICITAT -

Una matinal esportiva baix un sol radiant ha congregat als amants de la pilota a Castelló, en un dia on s’ha respirat passió, esport i tradició


Vídeo amb declaracions del protagonistes

CN | Aida

Hui diumenge, 24 de setembre, el poliesportiu «Antoni Escuriet» de Castelló ha sigut testimoni d’una festa esportiva, un any més, amb la celebració de la XI edició del Torneig de Màdel. Baix un sol radiant, des de les 9 fins a les 14 h, el recinte ha bullit d’activitat i emoció amb partides que han mantingut molt entretinguts als espectadors.

Amb un total de 12 equips en competició, dividits en dues categories, s’ha palpat l’esperança i l’ambició de cada participant per alçar-se amb el prestigiós títol en un poble que ha estat bressol d’aquesta modalitat.

PUBLICITAT

Les finals, començat puntualment al voltant de les 13.00 h com estava previst, han sigut l’epicentre d’aquesta gran jornada i han oferit grans moments de tensió i emoció. En la categoria de segona, el duo “Els Flexibles”, format per Vlado i Joan, s’ha imposat amb un contundent 6-2 davant l’equip “Pare i Fill” integrat per Jordi i Joan. Mentre que en la primera categoria, “El Musa”, amb Ricard i Guillem a la pista, ha aconseguit una ajustada victòria 6-5 contra “Marranaes“, representats per Marrahí i Monblanch.

I la culminació, l’esperada entrega de trofeus ha reconegut no només als guanyadors, sinó també a tots els jugadors que han demostrat la seua passió i dedicació a la pista.

El Club de Pilota Castelloner, sempre compromés amb la promoció i difusió d’aquest esport, ha sigut l’amfitrió perfecte per aquesta cita, agraint a la ciutadania l’assistència aquest espectacle esportiu.

L’organització d’aquest torneig ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló i l’Agustino. La unió d’aquestes entitats reflecteix la rellevància que aquest torneig té per a la comunitat.

Des de Castelló Notícies, volem felicitar no solament als guanyadors, sinó també a tots els participants, espectadors i organitzadors que han fet d’aquest matí un esdeveniment inoblidable. Tot un clar exemple que la dedicació, l’esforç i l’amor per l’esport són valors que es mantenen vius a Castelló.

Ací baix, com sempre teniu un ‘grapaet’ de fotos.

| GALERIA | XI edició del Torneig de Màdel – Castelló 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -