- INFORMACIÓ -

 

CASTELLÓ PRESENTA EL PLA D’ACCIÓ DE L’AGENDA URBANA “CASTELLÓ POBLE 2030”

PUBLICITAT

La jornada forma part de la comunicació pública del projecte i serà el punt de partida de les trobades i activitats que es duran a terme durant l’estiu, d’acord amb la consecució del Pla.
Castelló és una de les localitats seleccionades per part del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per al desenvolupament de la seua Agenda Urbana, un projecte pilot mitjançant el qual s’han creat un marc estratègic d’accions per a la renovació i el futur del municipi.

Presentació a la premsa el passat 21 de juny de 2022 – @Joanjo Puertos

L’Ajuntament de Castelló ha organitzat l’acte de presentació del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana “Castelló Poble 2030” i serà el pròxim dijous, dia 30 de juny, a les 19.00 h de la vesprada, a l’Auditori Municipal Rex. La jornada estarà dividida en tres parts i serà oberta a tota la ciutadania

El pla té l’objectiu de construir un poble proper al veïnat i que s’adapte a les seues realitats, per la qual cosa és fonamental en el desenvolupament del projecte la participació de la ciutadania, així com els agents públics i privats, amb les seues aportacions i demandes. Totes les accions se’n marquen dins de cinc àrees d’acció: Poble Pròsper, Inclusiu, Saludable, Pròxim i Obert; que responen als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Animem a tota la ciutadania a assistir a l’acte de presentació i participar en el projecte de manera activa, ja que com habitants del municipi formen part aquest projecte il·lusionant i innovador, que farà de Castelló un municipi millor.

En finalitzar l’acte se servirà un vi d’honor a totes les persones assistents.

Notícia relacionada: Castelló enceta un nou pla d’acció amb «Castelló Poble 2030»

- PUBLICITAT -