- PUBLICITAT -

 

El Partit Popular de Castelló ha anunciat la presentació oficial de la candidatura del seu candidat, Antonio Aviño Torregrosa, per a les pròximes eleccions del 28-M, al Mercat Municipal el divendres 12 de maig a les 20.00 h.

Antonio Aviño, que lidera la llista del Partit Popular per a les eleccions, ha destacat la importància d’aquest acte per a la campanya electoral que s’apropa. “És un honor presentar-me davant la ciutadania de Castelló i explicar les propostes del Partit Popular per a fer un poble més just i pròsper“, ha assenyalat.


El Mercat Municipal ha estat el lloc escollit per a la presentació de la candidatura, ja que es tracta d’un lloc emblemàtic per al poble, que representa la seua història i la seua cultura. Així mateix, el mercat és un lloc de trobada per als castelloners i castelloneres, i per això s’ha triat aquest espai per a presentar les propostes del Partit Popular.

PUBLICITAT

El Partit Popular de Castelló espera que aquest acte siga un èxit i que la ciutadania mostre el seu suport a la candidatura d’Antonio Aviño Torregrosa i al programa electoral del partit. Amb la presentació de la candidatura, el Partit Popular comença una intensa campanya electoral que durarà fins a les eleccions del pròxim 28 de maig.

- PUBLICITAT -