- PUBLICITAT -

Descobreix el passat sense adherir-te al present. Visita el Museu de la Modernitat de Vicente Climent

CN | Aida

Després de més de quaranta anys dedicats a diverses empreses comercials, Vicente Climent no ha considerat els seus negocis només com a una font d’ingressos, sinó com a una passió i una vocació. Des de la seua jubilació, s’ha dedicat a recollir electrodomèstics i material electrònic antic amb l’objectiu de restaurar-los i col·leccionar-los. Per a ell, fer que torne a funcionar un televisor de fa seixanta anys suposa un repte emocionant i una gran satisfacció.

Col·lecció de ràdios antigues, al museu de Vicente Climent.

Amb tots els objectes recuperats, ha creat un museu on es pot trobar una gran varietat d’artefactes com gramòfons, tocadiscs, ràdios, televisors, neveres, rentadores, molinets de café, màquines d’escriure, màquines de cosir, motocicletes, multicopiadores, entre altres. Tota aquesta col·lecció està restaurada i funcionant com si fos nou. Aquest museu representa la seua gran contribució a la preservació del patrimoni de la modernitat, una modernitat que no es pot concebre sense aquests aparells domèstics.

El Museu de Vicente Climent es troba al número 3 del carrer dels Sants de la Pedra i està obert al públic i a col·lectius interessats. Per concertar una visita, només cal telefonar al 670 373 795.

   

Noticia relacionada:

«Gent Singular» amb Jose Vicente Climent Vila |vídeo|

- PUBLICITAT -