- INFORMACIÓ -

 

El Dia de la Pilota Valenciana es va celebrar el passat diumenge 23 de setembre a la Plaça de l’Ajuntament de València. Enguany s’ha celebrat l’edició XXVII i com sempre amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal.

PUBLICITAT

Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana va sorgir com una cita reivindicativa de l’esport autòcton i de goig per la seua permanència en el temps.

En els últims anys s’ha convertit en el dia en el qual tots els estaments de la pilota valenciana es reuneixen per a compartir una matinal festiva i de reconeixement cap a les persones, organismes i institucions que més han treballat per la seua promoció, cura i difusió.

Dins d’aquests reconeixements el Castelloner Adrián López Pardo “El Murcianet” va ser guardonat pel tercer lloc aconseguit en els jocs esportius de la Comunitat Valenciana

Per donar-li la màxima vistositat, el Dia de la Pilota va comptar amb diverses activitats programades a la Plaça de l’Ajuntament i els seus voltants, partides d’exhibició femenines, partides de les escoles de pilota municipals, partida de raspall adaptat, lliurament dels premis anuals de la Federació, exhibició de joc internacional i, com a plat fort, una gran partida de llargues de màxim nivell entre els millors pilotaris professionals.

A més, al llarg del matí es realitzaren diversos tallers per als més xicotets, amb sorpreses, animacions i activitats lúdiques.

Enhorabona Adrian “El Murcianet”

- PUBLICITAT -