- PUBLICITAT -

 

A mitjà de l’any 2015 vam pensar en realitzar un projecte digital, construir i editar una revista digital per a Castelló, dins del projecte també es contemplava que la revista digital estaria acompanyada de totes les aplicacions i recursos que ofereix internet per a la seua millor difusió (facebook, twitter, google +, flickr, instagram, youtube, telegram i whatsapp). L’objectiu no sols era donar informació de l’Ajuntament, a més a més també crear un espai obert a tot tipus d’entitats, associacions, col·lectius, societats, etc. sense ànim de lucre, i amb finalitats esportives, festeres, culturals, cíviques, socials, educatives…

Era el 5 de gener de 2016 quan va eixir a la llum, desprès d’uns mesos de construcció de la revista i de proves. Aquell primer dia vam tindre 9 visites i el següent 24, era normal, acabàvem d’arribar i per davant teniem un gran repte que ens apassionava.

Tenim presència en facebook, twitter, google +, flickr, instagram, youtube, telegram i whatsapp

Han passat quasi tres anys i hui 21 de setembre de 2018 el “google analítics” ens diu que des d’aquell 5 de gener, els nostres usuaris han vist UN MILIÓ i MIG de PÀGINES, arribar a aquestes dades ha costat esforç i sacrifici i estar al llocs on ens necessitaven, així hem arribat a publicar 1.374 notícies, 401 activitats en l’agenda, 166 necrològiques, 55 galeries de fotos i milers i milers de fotos i 53 audiovisuals.

Tots aquest continguts han sigut llançats a les xarxes socials d’EL MIRAGALL (facebook, twitter, google +, instagram) així com a les xarxes de l’Ajuntament de Vva. de Castellón (facebook i google +)

També han sigut compartits en els 10 canals de difusió que tenim actualment en el whatsapp, amb un total aproximat de 2.388 usuaris i a través de telegram amb un total de subscrits al canal de 72 usuaris.

PUBLICITAT

EL MIRAGALL digital es va dotar d’una ferramenta perquè la ciutadania se subscriguera mitjançant correu electrònic, actualment disposa d’una base de dades que té 728 subscrits, que tots el matins reben les últimes notícies de les últimes 24 hores i l’agenda del dia.

Web auditada per google analytics

Però al final totes aquestes bones dades sols tenen uns responsables i sou vosaltres, sou totes les castelloneres i castelloners que dia rere dia utilitzeu aquest mitjà per a informar-vos del que passa a Castelló i també sou responsables totes les entitats, associacions, col·lectius, societats, etc. sense ànim de lucre, i amb finalitats esportives, festeres, culturals, cíviques, socials, educatives…

MOLTES GRÀCIES A TOTS, un milió de pàgines vistes són moltes pàgines!

Joanjo Puertos

Adjuntem en les següents pàgines l’informe de google analytics amb distintes informacions on apareix que a data de hui el número de pàgines vistes és d’1.500.085.

Tauler de dades google analítics
- PUBLICITAT -