- PUBLICITAT -

 

S’acaba d’imprimir i distribuir una nova edició del Miragall de paper, la corresponent al període de gener a abril de 2023.

Amb aquesta nova edició, recordeu que El Miragall imprès a més de comptar amb els habituals continguts com la informació dels últims plenaris municipals i la participació dels grups polítics representats en l’Ajuntament, continua incorporant nous apartats.

Imatges nostres espai de fotos relacionades amb Castelló i cedides per Joanjo Puertos.

Associacions i col·lectius, espai reservat al món cívic castelloner, en aquesta ocasió és el Club Natació Samaruc i les Colònies Felines de Castelló, les quals ens parlen de la seua història i present.

També continuem en els espais de poble i història castellonera, aquests estan coordinats per F. Xavier Martí i Juan, en aquesta edició s’han publicat 4 articles,De fontaners i lletraferits per Tobies Grimaltos, La Cambra de la Reina, per Valerià Benetó, Virtudes, la comare (1896-1971), per F. Xavier Martí i Juan i El Centro Maternal de Urgencia e Higiene Infantil, per José Alapont Llàcer (†).

Per últim l’apartat anomenat ‘InfoÚtil’, on podeu trobar, telèfons d’interés, serveis i horaris de l’Ajuntament de Castelló com, oficines, serveis socials, urbanisme, alcaldia, secretaria, intervenció, arxiu municipal, autobús de Xàtiva, cementeri, mercat, biblioteca, ecoparc, escola d’adults i horari per dipositar les deixalles, així com adreces electròniques per a contactar.

Per obtindre un exemplar de l’edició de paper dels quals hem fet un total de 2000 exemplars, hem habilitat amb la col·laboració dels comerços una sèrie de nous punts de recollida, a més dels habituals d’abans que eren l’ajuntament i la Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’.

De la mateixa manera, la gent que ho desitge disposarà d’un exemplar amb format pdf, que clicant ací podrà consultar on-line el seu contingut o veien la revista digital d’ací baix.

- PUBLICITAT -