- PUBLICITAT -

Memorial Pascual Momparler ciclisme pur a Castelló des del 2013

Foto Memorial de 2019 – Autor Joanjo Puertos – foto sense retallar la signatura!!! – foto feta el 24 de març de 2019 a les 13.36 h.
Fotos presentació del memorial 2014 – Joanjo Puertos

CN | Aida

El prestigiós Memorial Pascual Momparler està de tornada a Castelló, i una vegada més compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló. Aquest esdeveniment esportiu, organitzat pel Club Ciclista de Castelló, es desenvoluparà amb les regles de la Unió Ciclista Internacional i la Real Federació Espanyola de Ciclisme.

PUBLICITAT

La competició està programada per al pròxim diumenge 12 de maig, amb l’eixida programada a les 9.30 h des de la Ronda Montolivet de Castelló.

El Memorial Pascual Momparler, una prova ciclista de renom, atrau participants de tota Espanya i promet proporcionar emocions intenses tant als ciclistes com als aficionats que s’apropien per presenciar l’esdeveniment.

Memorial 2022
Memorial 2019

Des del seu inici el 2013, el Memorial Pascual Momparler s’ha consolidat com una cita destacada dins de la Copa d’Espanya de ciclisme, situant Castelló com a punt de referència en el món del ciclisme nacional.

- PUBLICITAT -