- PUBLICITAT -

Menys fred però més núvols i neu a cotes relativament baixes

El fred no ens deixa. Hui pujaran lleugerament les temperatures, però continuarà fent un ambient completament hivernal i, a més, l’oratge serà més variable i insegur, almenys fins a migdia o primera hora de la vesprada.

PUBLICITAT

El lleuger ascens tèrmic farà pujar la cota de neu, però pense que la neu es veurà tant als Ports, el Maestrat, l’Alt Millars, els Serrans, el Racó d’Ademús, la Plana d’Utiel-Requena, el Comtat i l’Alcoià, entre els 500 i els 800 metres de vesprada escamparà la nuvolositat i només quedarà algun ruixat residual al sud.

Els que esteu farts del fred haureu de tindre paciència perquè demà baixen de nou les temperatures, encara que el dia serà bàsicament assolellat, i no descarte algun floc de neu a les muntanyes del nord.

Lluny de pujar, divendres encara farà més fred, que també es mantindrà el cap de setmana. Fins i tot dissabte caldrà seguir de prop l’evolució de l’oratge perquè tindrem de nou més núvols al sud, on cal esperar pluja i fins i tot neu (en una cota al voltant dels 600-700 metres).

Diumenge persistiran els núvols al sud amb algun ruixat i neu a les cotes més altes i les temperatures es mantindran baixes.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -