- PUBLICITAT -

Els Contrabandistes innoven amb la incorporació d’elements nous a l’estil “Kings League”, afegint més emoció al tradicional joc.

CN | Aida | Fotos: Ulisses Ortiz Badal

El passat dissabte, 12 d’agost, el trinquet de Castelló va ser testimoni d’una festa esportiva sense precedents: el Festrinquet. Des de les 10.30 h del matí fins ben entrada la vesprada, a les 18.00 h, les comparses Mores i Cristianes es van enfrontar en emocionants partides de pilota valenciana. Una iniciativa que ha revivificat la tradicional relació entre els moros i cristians de Castelló i aquest esport ancestral.

Les festes i la pilota han tingut sempre un vincle estret a Castelló. Especialment actius en aquesta relació han estat els Contrabandistes, organitzant partides des dels anys 90. No obstant això, enguany van voler afegir un toc innovador: la incorporació de “cartes o armes secretes” al més pur estil Kings League. Aquestes cartes, amb consignes com eliminar un jugador contrari o que un quinze sume doble, van afegir una dosi extra d’estratègia i emoció als enfrontaments.

PUBLICITAT

Tot i que la pilota valenciana ha vist en diverses ocasions la incorporació d’elements externs per equilibrar la competència, en aquesta ocasió, l’objectiu era purament per gaudir del joc. I sense dubte, es va aconseguir. L’afició va respondre amb entusiasme, gaudint d’una jornada que va combinar tradició i innovació, i que segurament romandrà en la memòria de tots els assistents.

Ací baix us deixen un grapaet de fotos d’Ulisses Ortiz Badal, que des d’ací volem agrair la seua deferència amb CN.

| GALERIA | El Festrinquet jornada de pilota valenciana Fotos: Ulisses Ortiz Badal

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -