- PUBLICITAT -

 

El Dj i productor de música electrònica castellonenc MadByte llança la seva proposta musical per al 2021

Després de la creuada al #DjChallenge, on no hi va poder eixir guanyador, l’artista local a eixit més fort gràcies a les ensenyances dels monitors de l’anterior programa (Ibai Cereijo, Sergei Rez i Oscar Hernández).

L’actual 23 d’Abril del 2021 el jove productor MadByte ha llançat el seu mini àlbum «Santa Pokes», on es troben dos senzills anomenats «Santa Mantra» i «Puke Pokes», a la discografia madrilenya “Kendo Music Label”.

Inspirat amb la música «Mainstream» de grans artistes de la escena, l’artista busca treure el seu mon interior amb cadascun dels senzills. Al primer, «Santa Mantra», s’hi troba una fusió de dos estils completament diferents com son; el «psytrance» i el «riddim dubstep» que reflexen les indecisions formades a arrel de la pandèmia que arrosseguem desde principis del 2020. El segon senzill, «Puke Pokes», tracta de mostrar una música totalment diferent al que la gent està acostumada a escoltar al dia a dia, on MadByte intenta mostrar la seua raresa interior i així demostrar que ser diferent tampoc està tan mal.

PUBLICITAT

En un futur, el jove artista junt a molts d’altres de la localitat tenen pensat oferir a la gent del poble de Castelló una proposta on s’hi pugui gaudir d’un bon ambient i sobretot del art “amagat” de tota la localitat, per a la qual, primerament es necessita que, en tema sanitari, s’hi hagi tornat a la normalitat. Per ara, sols hi han deixat una llista al Spotify on s’hi poden sentir les propostes musicals de alguns artistes locals:

Links d’interès:

Link Cançons: https://open.spotify.com/album/3vvHJ3rYVMitnzXmq2uvqO?si=4arEwUXWS82zPV-tOW_OIw

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0QsFDPvKmzz9KYhcJ3r6Wr

SoundCloud: https://soundcloud.com/user-264838798

Instagram: https://www.instagram.com/madbytesound

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací