- PUBLICITAT -

 

MadByte, un Dj castelloner, es prepara per a l’audició més gran de Dj‘s en territori hispà, el #DjChallenge.

MadByte, o més conegut com a Raul Amat, és un Dj i productor de música electrònica de la localitat de Castelló (Ribera Alta), València.

Als seus vint-i-quatre anys, està a punt d’enfrontar-se a 3000 persones en l’audició més gran de Djs de tota la història del territori espanyol, on es troben grans figures de l’escena que seran els encarregats d’avaluar el seu treball; Serguei Rez, el major Dj-Youtuber de parla hispana, Ibai Cereijo, el qual s’ha encarregat de l’apartat de comunicació de grans festivals com per exemple el DreamBeach, i finalment, Òscar Hernández, booker d’una de les agències més respectades d’Espanya, Surtribe. Aquest repte, el #DjChallenge, tracta d’una avaluació a les seues principals xarxes socials i també de l’avaluació exhaustiva d’una sessió de música de 20 minuts màxim de duració.

MadByte diu no estar nerviós, ja que, porta a la seua esquena moltes actuacions importants, com el passat Festival d’Halloween, que va anar organitzat per la famosa discoteca Universe 82, actuant com Amat’R, el seu anterior àlies.

PUBLICITAT

Aquesta vegada, el jove Dj porta una proposta més atrevida posant com la seua principal essència un estil de música poc escoltat al nostre país, però que en grans festivals està tenint un creixement més que notable, el Midtempo.

Serà capaç d’aconseguir una nova gesta i ser un dels 5 guanyadors del #DjChallenge?

Xarxes socials:

-Instagram: www.instagram.com/_madbyte_

-SoundCloud: https://soundcloud.com/user-264838798

-Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3X2rECY5DXrK5DbwaMBGxA

- PUBLICITAT -