- PUBLICITAT -

 

Continuen les eliminatòries del Campionat Individual CaixaBank – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat de raspall, de la ronda en curs es jugaran este dissabte 18 de juny a la Llosa de Ranes, amb el duel entre Ian i Iván, i el diumenge a Bellreguard, amb l’enfrontament entre Tonet IV i el castelloner Murcianet.

També completarà eliminatòria este divendres, en este cas la segona dels quarts de final que enfrontarà a Moltó contra Vercher al trinquet de Piles. Serà a les 18.30 hores després d’una prèvia amb David i Gabi contra Joan i Sergi.

PUBLICITAT

A priori, una gran confrontació. No en va s’anuncia al gran dominador del mà a mà en les darreres temporades, cas de Moltó, que acumula set finals consecutives i quatre títols de campió. El pilotari de Barxeta arriba a esta edició pletòric i decidit a recuperar el títol que Tonet IV ha aconseguit en les dues últimes edicions.

El vencedor jugarà en semifinals contra Salelles II, que este dimecres va superar per 25-15 a Vicent en la primera partida de quarts disputada a Castelló de Rugat.

- PUBLICITAT -