- PUBLICITAT -

 

Diversió, esport, amics, sorpreses…. són algunes de les coses que es trobaran els més menuts i menudes el diumenge 1 de març de 2020, a les 10.00 hores, al poliesportiu municipal de Castelló.

Amb un límit de 200 inscripcions, ja s’han sobrepassat les 120 gratuïtes, les últimes 50 tindran un cost de 2€.

L’escoleta ‘Amics de l’atletisme‘ de Castelló, ha estat preparant una prova, i un bon grapat de regals per a tots i totes els i les competidors/competidores, donada la gran participació de l’any passat en la qual en vingueren de tota la província.

PUBLICITAT

Junt a tot l’avituallament del que disposaran i la medalla de participació, enguany es farà entrega d’un cinturó runner com el de la imatge.

També va tindre una gran acollida la prova estrela del dia, la ‘Cursa Familiar’, on els menuts i menudes podran córrer junt als seus sers estimats, a un circuit de menys d’un quilòmetre.

Per a participar s’ha de llegir el reglament, i descarregar-se el full d’autorització de menors per dur-lo el dia de la prova. Tot està al següent enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/1BPKqeeE5ePY6ujgxXtx-WB_phMhX1kx4, o també es pot telefonar al 605338575 (Pipo).

Us hi esperem!

- PUBLICITAT -