INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES
Dissabte, una final sense treves al Genovés…
El trinquet de Genovés espera la final del Trofeu ‘Mancomunitats’, amb XIMO i TONET contra el castelloner MARRAHÍ i LORJA, serà el dissabte 05 de setembre de 2020.

El dia abans, divendres 04 de setembre de 2020, IAN i el castelloner MURCIANET s’enfrontaran a PUNXA i RAÜL.
El trinquet del Genovés acull aquest dissabte la final del Trofeu ‘Mancomunitats’ de raspall, en un duel que enfrontarà Marrahí i Lorja contra Ximo i Tonet, una partida molt atractiva, ja que des del minut zero aniran a totes. Tonet, que jugarà al trinquet del seu poble, tindrà molts partidaris, ja que ell i Ximo han fet molt bon torneig.

Enfront, Marrahí i Lorja tenen també molt a dir, perquè han demostrat que estan en bon moment. Així que el ‘combat’ està servit, a partir de les 18 hores.

Recordem que abans, divendres 04 de setembre, será la reobertura del trinquet, després del confinament. I jugaran, a les 17 hores, Amat i Monparler contra Pau G. i rosen. I tot seguit, Ian i Murcianet contra Punxa i Raül.

Font de la informació: Facebook d’Eduardo Cardona Soler compartin una informació de Paco Dura – La Pilota, l’esport d’un poble.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací