- PUBLICITAT -

 

El Ple de l’Ajuntament de Castelló celebrarà una sessió extraordinària per a la constitució de la nova corporació municipal i l’elecció de l’alcalde/alcaldessa, aquest serà el pròxim 17 de juny de 2023, dissabte, a les 11.00 h al Saló de Plens de l’Ajuntament. En aquest important plenari, es tractaran els assumptes relatius a la constitució de la nova corporació municipal i es procedirà a l’elecció de l’alcalde o l’alcaldessa de Castelló. A més, es destacà que la sessió serà transmesa en directe a través de diferents plataformes digitals que disposa l’Ajuntament.

L’acte de constitució de la nova corporació municipal de Castelló serà un moment clau per al futur del nostre poble. En aquesta sessió extraordinària, els representants elegits en les eleccions municipals prendran possessió de les seues actes de regidors i regidores.

PUBLICITAT

L’únic punt que es tractarà en aquesta reunió serà la constitució de la corporació municipal i l’elecció de l’alcalde o l’alcaldessa. Aquesta decisió serà fonamental per a determinar qui liderarà l’Ajuntament i dirigirà les polítiques locals durant els pròxims anys.

La sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Castelló, que se celebrarà el pròxim dia 17 de juny de 2023 a les 11.00 h, es podrà seguir en directe al Salo de Plens o pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Castelló, permitent a la ciutadania seguir de prop aquest moment tan important en la vida política de Castelló.

Ple de constitució de la Corporació i Alcalde de 2019
- PUBLICITAT -