- PUBLICITAT -

Tot el món en alerta davant l’impacte del fred que arribarà el dimarts vinent, amb un descens tèrmic significatiu que deixarà temperatures inusualment baixes

CN | Aida

Amb el focus posat en el futur immediat, l’atenció global se centra en el pronòstic meteorològic que assenyala que dimarts vinent marcarà un canvi radical en les temperatures, amb un descens que podria superar els 10 graus. A aquest impacte hivernal se li suma l’arribada del mestral, que intensificarà la sensació de fred, desconcertant a aquells que no estan acostumats a aquesta brusca transició.

PUBLICITAT

Fins aleshores, gaudim d’uns dies d’estabilitat i temperatures relativament altes. Tot i que el mestral bufarà amb moderació al nord, refrescant l’ambient, la resta del territori experimentarà vents fluixos, principalment de xaloc, i temperatures relativament estables.

L’anticicló mantindrà la seua influència al llarg del cap de setmana, provocant contrastos notables entre les temperatures a la costa i les comarques centrals i interiors. Serà un cap de setmana de diferències marcades.

No obstant això, la tranquil·litat es mantindrà fins diumenge, sense canvis significatius en el temps. Serà a partir del dilluns que notarem els primers signes de l’arribada de l’hivern, amb el vent bufant de nord-oest i un inici de descens tèrmic que marcarà valors propis de la tardor i fins i tot de l’hivern als observatoris del nord.

Amb la certesa d’una transició climàtica imminent, ciutadans i meteoròlegs es preparen per a afrontar aquesta brusca i sorprenent arribada de temperatures hivernals fora de temporada.

Passeu bon bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací