INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El equips de 1ª i 4ª del CPV Castelloner començaran l’Autonòmic de raspall per equips jugant fora de casa

Després de mes de tres mesos d’aturada a causa de la crisis sanitària que estem travessant, tornen les competicions federatives en la pilota valenciana. Amb elles, el club Castelloner, després dels èxits aconseguits el passat mes de desembre amb l’Autonòmic per equips, tornarà a competir amb un equip en primera categoria i altre en quarta, en l’Autonòmic de raspall per equips Trofeu Diputació de València. Amb un nou format per eliminatòries d’anada i tornada, els dos equips començaran a competir este cap de setmana fora de casa l’anada dels quarts de finals, i jugaran el cap de setmana de l’11 de juliol la tornada en casa.

Poveda raspant durant la final del passat campionat de parelles. Foto: FPV

L’equip de primera, format pels Castelloners Ricard, Guillem i Murcianet i Leandro III d’Aielo de Malferit, jugarà demà dissabte 4 de juliol a les 11:30 al trinquet de Xeraco contra el CPV Xeraco, l’actual campió de la competició. Mentre que l’equip de quarta, format pels castelloners Edu, David, Jesús Marrahí, Poveda i Josep, jugaran a la canxa de Borbotó contra el CPV Tamborí de València a les 11h.

Aquestes partides es disputaran amb aforament restringit a causa del protocol de desenvolupament esportiu de cada població.

- PUBLICITAT -