- INFORMACIÓ -

 

El dissabte, 23 de juliol de 2022, a les 18.30 h el CPV Castelloner té una cita important al carrer de l’Església de la localitat de Bicorp, on es jugaran les finals del 39 Campionat Autonòmic de Raspall, en el qual l’equip del nostre poble té un representant a la 3a Categoria.

PUBLICITAT
CPV CASTELLONER

Després d’un llarg i dur campionat, en què començaren 2 equips representant al Club, un d’ells a segona categoria on van haver d’abandonar en la segona jornada a causa d’una sèrie de lesions que patiren dos dels jugadors, pel qual no pogueren disputar les següents partides.

Foto d’arxiu – Els jugadors Castelloners preparats per a la partida de tornada. Foto CPV Castelloner

Pel que fa a l’altre equip, format pels castelloners Edu Encarnació, Carlos Ramírez, Pepe
Chordà i David Monleón, no va començar de la millor manera, ja que els va costar adaptar-se.

Foto d’arxiu – Els jugadors Castelloners preparats per a la partida de tornada. Foto CPV Castelloner

A la segona part del campionat tot va canviar, els locals feren del trinquet del poble un fortí així que a tots els equips visitants els costava molt guanyar. Tant és així, que solament perderen 1 partida de les partides que restaven, amb la qual cosa es pogueren classificar per a semifinals.

A les semifinals s’enfrontaren al CPV Real de Gandia. L’equip visitant va aconseguir la victòria per un resultat de 25-40, resultat desfavorable per als nostres jugadors. Però com que res és impossible, la setmana següent al carrer Pascual Reinalt de Real de Gandia, i després d’una llarga partida, els nostres jugadors aconseguiren igualar el marcador que tenien en contra, forçant una pròrroga del millor de tres jocs, en què els pilotaris castelloners feren 10-0 i obtenien el bitllet per a la final.

Foto d’arxiu – Els jugadors Castelloners preparats per a la partida de tornada. Foto CPV Castelloner

Des del CPV Castelloner convidem a tots els veïns del poble a vindre per a donar suport al nostre equip. Esperem continuar omplint les vitrines del trinquet municipal i fent així que la pilota del nostre poble estiga on li correspon.

CPV Castelloner

- PUBLICITAT -