- PUBLICITAT -

 

Ahir dissabte, 23 de juliol de 2022, a les 18.30 h el CPV Castelloner tenia una cita molt  important al carrer de l’Església del poble de Bicorp, on es jugaven les finals del 39 Campionat Autonòmic de Raspall, en el qual l’equip del nostre poble tenia un representant en la 3a Categoria.

PUBLICITAT

Ací baix podeu veure un vídeo dels millors moments, amb declaracions de l’equip castelloner, EduPepeCarlos i David, de Vicent Poveda, president del CPV Castelloner, de Murcianet, jugador d’elit castelloner i de Pilar Codina, mare de David.

Després d’un llarg i dur campionat l’equip, format pels castelloners Edu Encarnación, Carlos Ramírez, Pepe Chordá i David Monleón, es van proclamar Campions de l’Autonòmic de Raspall.

L’Equip castelloner va fer del trinquet de Castelló un fortí així que a tots els equips visitants els costava molt guanyar. Tant és així, que solament perderen 1 partida de les que restaven, amb la qual cosa es pogueren classificar per a la final.

A la final s’enfrontaren al CPV d’Ontinyent. L’equip castelloner va aconseguir al carrer de l’Església de Bicorp la victòria per un resultat de 25-40, resultat favorable per als nostres jugadors.

Foto: Valerià Benetó

Des del CPV Castelloner agraïm a totes les veïnes i veïns de Castelló que estigueren ahir a Bicorp que encara que feia molta calor van vindre per donar suport al nostre equip.

Des del CPV Castelloner esperem continuar omplint les vitrines del trinquet municipal i fent així que la pilota del nostre poble estiga on li correspon.

Nota: en uns dies publicarem l’àlbum de fotos de l’emocionant partida realitzada pel nostre equip, esteu atents als continguts de CN.

Ací vos avancem un ‘grapaet‘ de fotos de la partida.

| Galeria | El CPV Castelloner es proclama Campió Autonòmic de Raspall

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -