- PUBLICITAT -

 

Després de mesos sense poder competir, els jugadors castelloners arranquen amb victòria les partides d’anada dels quarts de final del Campionat Autonòmic de raspall Trofeu Diputació de València 2020.

Castelló compta amb dos equips participant en el Campionat Autonòmic i aquest cap de setmana, concretament dissabte al matí afrontaren les partides d’anada dels quarts de final amb molt bones sensacions.

L’equip de 4a categoria, format per Edu Encarnación, David Monleón i Jesús Marrahí, es desplaçava fins la pedania de Borbotó per jugar contra la formació de Tamborí València.  Després d’una partida molt disputada, pogueren posar un peu en les semifinals, ja que tot i que els queda la partida de tornada, i que el marcador de l’anada està molt ajustat 40 a 30, tindran el factor canxa al seu favor per intentar rematar la feina i classificar-se per a les semifinals.

PUBLICITAT
CPV Castelloner B i CPV Tamborí abans de la partida. Foto. CPV Castelloner

També feren el mateix l’equip de 1a categoria format per Ricard, Guillem i Murcianet, que jugaren la partida d’anada al trinquet de Xeraco contra l’equip local. La partida fou renyida fins el final, i encara que l’equip castelloner va tenir ocasió per trencar la forta treta del jugador de la Safor, els equips anaven sumant tots els jocs al dau, i amb l’ajustat marcador final de 30 a 25 que deixa una partida de tornada com a mínim emocionant.

Elmusa Castelloner A i Xeraco A abans de la partida. Foto. CPV Castelloner

Les partides de tornada es disputaran al trinquet de Castelló el pròxim dissabte dia 11, jugant-se la de 1a a les 9.45 h del matí i la de 4a a les 18.30 h de la vesprada. Les partides ja NO seran a porta tancada, però caldrà seguir les mesures de seguretat establides per l’ajuntament. Per tant el club espera bona resposta de l’afició castellonera per a donar suport als jugadors.

Si tots dos equips guanyen, es classificaran per a les semifinals del campionat que es disputarien la setmana vinent.

- PUBLICITAT -