- PUBLICITAT -

 

Els equips de primera i quarta categoria del CPV Castelloner es classifiquen per a les semifinals de l’Autonòmic de raspall per equips

Dissabte, el trinquet de Castelló tenia una jornada intensa, on estava en joc el pas a les semifinals del Campionat Autonòmic de Raspall 2020.

De matí, l’equip de 1a categoria format per Ricard, Guillem i Murcianet s’enfrontava a la formació de Xeraco formada per Guille, David i Jose. S’esperava una partida igualada i disputada fins al final, ja que a la partida d’anada l’equip castelloner sols va poder guanyar la partida per diferència d’un joc, 25 a 30.

PUBLICITAT

Tot i que els locals començaren forts el primer joc, no el pogueren anotar des del rest i encara que estigueren prop de perdre també el segon joc, van saber calmar els nervis, centrar-se en la partida i anar sumant jocs tant al dau com al rest. Al remat, també guanyaren la partida de tornada per un resultat final de 30 a 15.

Ricard, Guillem i Murcianet després de la partida. Foto: Juanjo Puertos

Ara els esperen les semifinals, on s’hauran d’enfrontar al fort trio del Genovés durant els dos caps de setmana següents. Jugant-se la partida d’anada el pròxim divendres 17 a les 19h al trinquet del Genovés i la tornada el divendres 24 a les 18h al trinquet de Castelló. Es podrà seguir el resultat de les partides, actualitzat a l’instant, mitjançant la nova aplicació tic tec.

La jornada al trinquet de Castelló continuava dissabte a la vesprada, on l’equip local de 4a categoria, va seguir els passos dels seus companys de 1a i també es classificaren per a les semifinals. Edu, David Monleón i Jesús Marrahí no hagueren de patir tant com en la partida d’anada a Borbotó contra l’equip del CPV Tamborí, i des del principi de la partida, demostraren el bon estat de forma manant en l’electrònic en tot moment, guanyant la seua partida per un 35 a 10 com a resultat final.

Edu, David i Jesús Marrahí després de la partida. Foto: Valerià Benetó

Ara, els esperen també les semifinals i els tocarà jugar la partida d’anada a casa el diumenge dia 19 a les 19h contra l’equip d’Alcàntera-Càrcer, que compta amb les seues files amb el també Castelloner Arnau.

Bon inici dels jugadors castelloners al Circuit Intercomarcal de Màdel 2020

El cap de setmana també va començar El Circuit Intercomarcal amb el torneig de Carlet. On participaren 4 equips amb jugadors castelloners. Elmusa i els Mancos en primera categoria i a Rebolcons i Idemo en segona categoria, amb molt bona actuació tots quatre equips, que ja esperen amb ganes el pròxim torneig a casa.

Els equips d’Elmusa, Els Mancos i a Rebolcons durant el torneig del dissabte. Foto: Madelpilota

- PUBLICITAT -