INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El pròxim dissabte dia 30 a les 16h de la vesprada tindrà lloc al Trinquet municipal de Castelló la partida de tornada de semifinals de la màxima categoria de l’Autonòmic de raspall entre l’equip local Elmusa-CPV Castellonense, format per Ricard i Guillem Sentandreu, i el CPV el Genovés, format per Caxu i Xoto.

Els Castelloners després de quedar primers classificats en la fase de lliga, afrontaren la partida d’anada de semifinals amb grans expectatives, però una lesió de Ricard a l’inici de la partida condicionava l’eliminatòria. No obstant aconseguiren el resultat de 25-15, que deixa encara ben vives les opcions de classificació, que dues setmanes després, passaran per fer-se forts a casa el pròxim dissabte i intentar la remuntada en la partida de tornada.

Per a aconseguir aquest repte, el club necessita la màxima assistència dels castelloners i castelloneres, per donar suport als jugadors el pròxim dissabte a les 16h al trinquet de Castelló. L’entrada serà gratuïta

Nova jornada de l’autonòmic d’escala i corda

La 3ª Jornada Autònomic d’Escala i Corda CPV Castellonense vs CPV Dénia

PUBLICITAT

El Diumenge a les 10.30h del matí i també al trinquet de Castelló, tindrà lloc la tercera jornada de l’autonòmic d’escala i corda. Després de perdre per un resultat ajustat 60-45 contra el potent equip d’Alberic, l’equip local s’enfrontarà al CPV Dénia, per a continuar al capdavant de la classificació del grup 3 de tercera categoria.

- PUBLICITAT -